Gradska limena glazba Petrinja


Facebook Twitter Instagram Youtube


Nagrada Hrvatskog sabora kulture

Petrinja, 20. 11. 2017. godine

U jeku priprema za dva koncerta koje Gradska limena glazba Petrinja sprema za svoju vjernu publiku krajem ove godine, poštom nam je stiglo iznenađenje!

 

Naime, 10. i 11. lipnja ove godine naš orkestar sudjelovao je na 31. Susretu puhačkih orkestara Hrvatske u Novom Vinodolskom gdje je i dokazao svoju vrijednost, vrativši se kući sa Zlatnom plaketom s pohvalom kao i s nagradom Hrvatskog društva skladatelja za najbolju izvedbu kompozicije hrvatskog skladatelja. Kući smo donijeli i mnoštvo suza radosnica, novih prijateljstava i težnje da budemo još bolji.

 

Otprilike pet mjeseci nakon što smo se vratili kući, doputovala je i naša nagrada. Lijepa, sjajna potvrda našeg uspjeha - nagrada Hrvatskog sabora kulture! Moramo priznati, nije mogla stići u bolje vrijeme! Zima stiže, grijalice umiru, žarulje padaju s neba... Možda smo malo bili potonuli. No onda nam je došlo naše iznenađenje koje nam je svima popravilo dan, podsjetilo nas na to gdje smo bili pred pet mjeseci i što smo ostvarili te nam dalo malo vjetra u leđa!

Naravno, naše iznenađenje dalo nam je i priliku da opalimo koji selfie!Sva prava pridržana © GLG Petrinja | Pristup informacijama | Design: Davor Mažić Powered by: CouchCMS | Icons made by Pixel Buddha from www.flaticon.com